ajajaj! Bielsko B.!?
Kolega mój, który prowadzi w Miasteczku G. swoją galerię sztuki był jesienią w BB - zachwycony miastem, ilością imprez kulturalnych, klimatem dla Sztuki ...
muszę zapytać ale zdaje się, że miał tam wystawę albo co najmniej jego obrazy a żony (też jego) ceramika w którejś z galerii w BB są ...
To Ty tak bliska mi klimatami ale i odległością jesteś?
a może te różne skłonności i klimatyczności to od miejsca urodzenia zależą?
Marek napisał/a:
Kolega mój, który prowadzi w Miasteczku G. swoją galerię sztuki był jesienią w BB - zachwycony miastem, ilością imprez kulturalnych, klimatem dla Sztuki...
ja oczywiście w B-B jestem zakochana nieuleczalnie
ja tylko chciałabym zaznaczyć, że ta godzina 4.39 jest bardziej przed piątą, ale to nic, jak przed piątą, to i przed szóstą
wiersz maluje mi się obrazem surrealistycznym z roślinami, wilczkami, tornado i kulami bilardowymi, i oczywiście z zegarem
takie resztki snu, pomieszane z budzącą się rzeczywistością
serdecznie Elżbieta
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
To Ty tak bliska mi klimatami ale i odległością jesteś?
a może te różne skłonności i klimatyczności to od miejsca urodzenia zależą?
Marek napisał/a:
Kolega mój, który prowadzi w Miasteczku G. swoją galerię sztuki był jesienią w BB - zachwycony miastem, ilością imprez kulturalnych, klimatem dla Sztuki...
ja oczywiście w B-B jestem zakochana nieuleczalnie
L.
Znam Bielsko a właściwie to przejeżdżam wielokrotnie, a to jak jadę na Żar do Międzybrodzia Żywieckiego, a to jak mnie nosi do Szczyrku lub Korbielowa na narty. Co do klimatyczności to na głos się nie wypowiem aby od innoregionowców po uszach nie dostać.
ja tylko chciałabym zaznaczyć, że ta godzina 4.39 jest bardziej przed piątą, ale to nic, jak przed piątą, to i przed szóstą
wiersz maluje mi się obrazem surrealistycznym z roślinami, wilczkami, tornado i kulami bilardowymi, i oczywiście z zegarem
takie resztki snu, pomieszane z budzącą się rzeczywistością
serdecznie Elżbieta
Tytuł Elu jest bardzie związany z pointą i uwierz, że wiem, iż 4.39 jest przed piątą.
no bo ten tytuł taki przekorny jest
ja wiem, że wiesz
E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku