a tak przy okazji to i ja się pochwalę (też nieskromnie )
sobie czytałem swoje wierszyki w lokalnej TV a w tle muzyczka, którą grałem na fortepianie
- chyba ta muzyczka bardziej mi się podobała
obiecali płytkę CD - ale nie wiem czy dotrzymają słowa bo już kiedyś zawiedli ...
Marku i Tobie należą się serdeczne gratulacje. Jak już będziesz miał nagranie to również udostępnimy jeśli pozwolisz.
Można i posłuchać i zobaczyć (starego dziada!!!) - już mam płytkę DVD - tylko nie wiem co z nią dalej
najbardziej to się cieszę na muzykę -tę z tła - bo to i moja kompozycja i moje granie - pierwszy raz posłuchałem jak brzmią moje "consolationsy" ... bo wierszyki to już znacie - z tomiku "Sytuacje" ...
zapewne muszę gdzieś iść i przegrać żeby mieć zapasową a te oryginalną posłać Szefowi, żeby jakoś "wkleił" na Forum - albo zrobić kilka kopii i posłać Wam ...
poczekam co na to fachowcy - Leszek, Marcin ...
To był dosyć długi program autorski p. Małgosi z TV "Teletop" - pokazywała "co robię" w różnych dziedzinach -recital fortepianowy (pisałem o nim na Forum - Noko Sonoda, otwarcie wystawy Ani Cytowicz - napisałem wstęp do mini katalogu i się "produkowałem" na otwarciu, nooo i kącik poetycki. Poprosiłem o nagranie tylko wierszy ... tamto mniej ciekawe ... - to czytanie "z łapanki" - więc i niestosownie ubrany, nieogolony - akurat byłem w Klubie jak zadzwoniła p. Małgosia że ma akurat kamerę i czy mam czas .... nooo i tak to było ...
znowu się rozpisałem
Marku jeśli prześlesz mi płytkę to mogę umieścić ją na moim serwerze do ściągania. Wrzuta na której Lidzia umieściła wczorajszą audycję nie umożliwia ściąganie pliku, a tylko słuchanie, co przy słabym łączu nie sprawdza się.
Może Marcin ma lepszą propozycję.
Jak Leszek zamieści plik na swoim serwerze, to każdy będzie mógł sobie go ściągnąć. Jeśli ktoś nie będzie miał możliwości, to będę mógł nagrać i przesłać pocztą na płycie w dowolnym formacie (także jako zwykłą płytę CDA).