To prawda, że gdzie indziej piszę limeryki polityczne.Ale tam dość dużo autorów pisze tylko takie, a że ja piszę limeryki na każdy temat to też tam próbuję. Tutaj natomiast sam szef prosi ciebie Hardy o zmianę tematu dlatego nie bądź hardy i nie zarzucaj mi kłamstwa bo nie zapisałem się na ten portal aby czytać i pisać polityczne wierszyki takie jak twoje ,,rąbanki,,.Wystarczy mi polityki nadto już na tamtym portalu
Slawistanie jest przecież tysiące innych tematów do napisania.Prawda ?
Pozdrawiam i dziękuję za twoją ripostę Hardemu.
_________________ kocham od lat moje pisanie
bo piszę choćby na kolanie
Almec, cytuję ciebie: "Nie po to wyłączam telewizor i wchodzę na ten portal literacki aby czytać znowu
,,polityczne,, wierszyki, bowiem polityki mam już po prostu dość"
To masz dosyć polityki, czy jednak nie?
Przed twoim pierwszym wpisem odpisałem do Admina portalu: "Ok" (koniec z polityką). Ty po tym musiałeś od nowa rozpocząć?
To wszystko. Więcej już tu nie będę odpowiadał, chociażbyś pisał kolejne "komenty".
Hardy, myślałem, że jesteś bardziej inteligentny.
Przepraszam, pomyliłem się. Wyraziłem się dostatecznie jasno ale jak dalej nie rozumiesz mojej wypowiedzi to trudno. Ważne ,że inni to rozumieją i odpowiednio nazwali twoje polityczne wypociny.
Adieu panie Hardy i pisz pan na Berdyczów.
A propos: zobaczymy czy dotrzymasz słowa - bo z tego co widzę to innych tematów raczej nie poruszasz.
_________________ kocham od lat moje pisanie
bo piszę choćby na kolanie