Droga Amy ..Leonowi zamiast wesoło to zrobiło się bardzo smutno .
Ja rozumiem podwalinę powstania takiego wiersza ( ma być bliski prawdzie ) i znam życie które ów wyraz na "k" uwielbia a niejako czasami ze tak powiem "ukoniecznia" - Ale gdybyś go powiedziała w rozmowie ze mną śmialibyśmy się razem a tak ?
Tak po prostu ...nic nie powiem ale ty już wiesz Amy
Z uszanowaniem L.G.
_________________ " Każdy dzień to takie małe życie "
Droga Amy ..Leonowi zamiast wesoło to zrobiło się bardzo smutno .
Ja rozumiem podwalinę powstania takiego wiersza ( ma być bliski prawdzie ) i znam życie które ów wyraz na "k" uwielbia a niejako czasami ze tak powiem "ukoniecznia" - Ale gdybyś go powiedziała w rozmowie ze mną śmialibyśmy się razem a tak ?
Tak po prostu ...nic nie powiem ale ty już wiesz Amy
Z uszanowaniem L.G.
Drogi Leonie, to dobrze, że nie zrobiło Ci się wesoło, bo wcale nie było moim zamiarem wzbudzanie wesołości w czytelniku. Podwaliny powstania wiersza są jak najbardziej prawdziwe i bliskie. Jak wiesz nie potrafię pisać ostrych, czy wulgarnych wierszy(chyba na tyle poznałeś już moją poetykę?), uważam, że ktoś kto używa wulgaryzmów widocznie nie ma zbyt bogatego języka skoro nie potrafi inaczej wyrazić emocji. Oczywiście nie można uogólniać. W rozmowie ze mną nie usłyszałbyś tego słowa, które wyjątkowo znalazło się w wierszu.
To co piszę nie piszę żeby bronić siebie, czy wiersza.
Pozdrawiam
Lidia
Ja też trzymała Li, też trzymała, tylko że znowu rzeczywistość się trzęsła i jakoś tak biegała od tematu do tematu i nie napisała od razu, że wiersz, nawet z curve jest bardzo, bardzo i formą, treścią, przesłaniem.
Bić też mogę, jak El, co prawda bójka byłaby głównie na słowa, ale jeśli pomoże?
serdecznie E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
To ja bardzo, bardzo dziękuję Elżuniu i niech ta ziemia przestanie wreszcie Ci się trząść pod nogami
Cieszę się, że mimo wulgaryzmu wiersz się podobał
Co do bicia się, to ja bardzo ugodowa, nawet na słowa nie bardzo potrafię no chyba że znowu jakiś taki wiersz powstanie
Pozdrawiam serdecznie
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza