Hej Panie! L!
i znowu płacz?
ale za to jaki ładny
spójrzmy, co my tu mamy, i to nie zwracając uwagi na rymy i na fakt, że Peel, tylko na chwilę wstał:
Cytat:
w malignie zwinięte minuty
plastyczny obraz, uśpiony lekko ruch i te współgrające dźwięki
Cytat:
zapragnąłem po wersach się powłóczyć
znowu kinetyczny obraz, ale przyspieszenie widać w porównaniu ze zwiniętymi minutami
Cytat:
realistycznie baśniowe
doskonały kontrast, no bo jakże: realizm i baśń? w dzisiejszych czasach jednak to możliwe i to jak!!!
Cytat:
snute rozważania umysłowych cieśnin
kreślone przez pośpiech
najciekawszy obraz, który znowu interesująco poparty zlepkiem bliskich sobie dźwięków (s, n, ni, cie, ś, pi) wwierca się w pamięć.
serdecznie E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
jeszcze odważam się marzyć
a może powinienem odejść
pół życia oddam za marzenia Leszku pół z kawałkiem a co to znaczy "może powinienem odejść" ?? niech peel się nie waży donikąd odchodzić, bo bardzo potrzebny ,tam gdzie jest
jeszcze odważam się marzyć
a może powinienem odejść
pół życia oddam za marzenia Leszku pół z kawałkiem a co to znaczy "może powinienem odejść" ?? niech peel się nie waży donikąd odchodzić, bo bardzo potrzebny ,tam gdzie jest
To miłe co mówisz Basieńko. I ja za marzenia oddam wiele, a jeszcze więcej za ich realizację.
To co w chwili zwątpienia wydaje nam się śmietnikowym słowem, jest słowem, które niesie ze sobą treści, i to takie o jakich często niektórzy boją się powiedzieć głośno by nie narazić sie na śmieszność.
Choć smutny to piękny.
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza
żeby nie było, że zadaje tylko pytanie. Bardzo mi się podoba, bo nic odkrywczego, tu nie dodam, do marnego komentarza. Pięknie Leszku, zmartwiłam sie tylko o Twój nastrój
To co w chwili zwątpienia wydaje nam się śmietnikowym słowem, jest słowem, które niesie ze sobą treści, i to takie o jakich często niektórzy boją się powiedzieć głośno by nie narazić sie na śmieszność.
Choć smutny to piękny.