Troszkę spóźnione moje powitanie, bo już zdążyłam się rozgościć na forum, przeoczywszy zupełnie "salę powitań" Mam nadzieję, że uda mi się tutaj zagościć na dłużej...
Parę słów o mnie - mam 21 lat. Teksty wierszopodobne zdarzało mi się popełniać jeszcze w liceum, choć dopiero od niedawna, po dłuższej przerwie, wracam do pisania. Nie wiem, czy uda mi się pociągnąć ten romans dalej, bo miewam wzloty i upadki. Jednakowoż chciałabym, aby nigdy nic nie podkusiło mnie do porzucenia pióra.
Witaj Marto i mam nadzieję, że znajdziesz tu to czego szukasz
Zapraszam do czytania, oglądania, komentowania no i oczywiście do pokazywania swojej twórczości
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza
Troszkę spóźnione moje powitanie, bo już zdążyłam się rozgościć na forum, przeoczywszy zupełnie "salę powitań" Mam nadzieję, że uda mi się tutaj zagościć na dłużej...
Parę słów o mnie - mam 21 lat. Teksty wierszopodobne zdarzało mi się popełniać jeszcze w liceum, choć dopiero od niedawna, po dłuższej przerwie, wracam do pisania. Nie wiem, czy uda mi się pociągnąć ten romans dalej, bo miewam wzloty i upadki. Jednakowoż chciałabym, aby nigdy nic nie podkusiło mnie do porzucenia pióra.
Witajcie!
Witaj, Marto.
Popełniaj, ciągnij romans i nie porzucaj - na pewno nie... pióra.
serdeczności
E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania