Nie powiedziałbym. Czytałem właśnie wiersze kilku autorów w drugim numerze Antologii.
Właśnie na twoje zwróciłem uwagę.
Zobaczę, może chociaż haiku poczytam, może zaglądnę tam, gdzie są prace graficzne.
A tym, na które się będzie głosoować, przyglądnę się obowiązkowo.
Pozdrawiam El.
_________________ Autorów setki, a czytelników niewielu, gadających tysiące i miliony, a słuchać nie chce prawie nikt.
Ech smutno ...a przecież każdy z nas ma ulubionych autorów, wiersze, prozę, zdjęcia, czy grafiki. Miała być zabawa, a tu cisza tak jakbyśmy nie czytali siebie nawzajem
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza
myślę, że czytamy Lidziu, ale robota jest do iście kopalnicza. ja np mam upatrzonych autorów, ale żeby się zdecydować, trudna to rzecz. czas upływa, a póki co, ledwie zgromadziłam część.
w związku z powyższym, pytanie: czy można wysyłać, to, co się już ma i wie i ew. potem dosyłać resztę?
Tylko ziemia jest twarda.
czy można wysyłać, to, co się już ma i wie i ew. potem dosyłać resztę?
Jak najbardziej
Wiem, że trudno się zdecydować ...niektórzy mówią, że się nie znają więc nie będą wybierać i głosować ale przecież my nie jesteśmy akademią sztuk pięknych ani krytykami i wydaje mi się, że każdy jeśli czyta to coś tam znajduje dla siebie i właśnie takie utwory, które jemu najbardziej przypadły do gustu może wybrać
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza
Przypomnę jeszcze, że jest to wstępna selekcja, a gdy nazbieramy prace z wszystkich działów, to dopiero właściwe głosowanie wyłoni zwycięzców, których prace uhonorujemy drukiem w kolejnej Antologii.
podejrzewam, że większość głosujących, by ominąć kopanie, pójdzie na łatwiznę i poszpera w Antologiach. w końcu ogranicza to zakres w dużym stopniu. a w "szukaj", jest tyle podejrzanych (acz fachowych) terminów, że po wstępnych usiłowaniach, rzęsy mi się zjeżyły na oku
Luty się prawie kończy ...
Może z jedną kategorią (lub raczej z 1 działem) się uporam, wizualną ...
Mam w związku z tym pytanie
(z góry przepraszam jeśli gdzieś jest to napisane a ja się nie doczytałam)
Mogę nominować dwie fotografie, dwie prace z kategorii malarstwo i dwie grafiki?
Czyli w sumie 6 z całego działu?
Czy też tak jak w pierwszym poście tego wątku, malarstwo i grafika to jedna kategoria?